sunnuntai 9. joulukuuta 2012

1 - 12Vuoden kierron häämöttäessä loppuaan ajattelin laittaa kuvan joka kuukaudelta. Kansioita selaillessa iski kesä ja heinäkuun kohdilla valinnan vaikeus ja pakahdus, näinkö rehevää ja kaunista oli vaikka kesä oli sateisin vuosi kymmeniin..
Tammikuu HelmikuuMaaliskuuHuhtikuuToukokuuKesäkuuHeinäkuu
Elokuu
Syyskuu
LokakuuMarraskuuJoulukuuIhan kahdellatoista en pärjännyt, piti laittaa muutama extra kesältä..

26 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Vuodenaikojen vaihtelu on hienoa. (vaikka voisihan vihreä kesä olla vähän pidempi kuin valkoinen kesä.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetkessä eläessä ei aina huomaa pysähtyä ihastelemaan eri vuodenaikoja, äin pika kelauksella taakse päin huomaa nuo vaihteluiden äärilaidat. Huikeat on muutokset muutamien kuukausien sisällä. Jep, suomen kesä on niin lyhyt ja vähä luminen:)

   Poista
 2. Ihania kuvia, kesä ja pionit ♥.

  VastaaPoista
 3. Samaa olen ihmetellyt; vaikka kesästä jäi mielikuva, että satoi kokoajan, kuvissa kaikki näyttää niin kauniilta ja rehevältä, niin kuin sinullakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sitä tuli räpsittyä vain niinä aurinkoisina hetkinä, montaa sade kuvaa en minäkään koneelta löytänyt..

   Poista
 4. Kesä oli tosi vihreä, kiitos sateiden. Ja onneksi kukat jaksoivat kukkia, vaikkei niitä kovin helteisiä päiviä ollutkaa, tai ehkä juuri sen takia;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vettä ei tosiaan tarvinnut kantaa kukkapenkkeihin eikä mikään nuupahtanut kuivuuden takia. Nyt pidän peukkuja jotta syksyn mahdottomat sateet eivät ottaneet mitään puskaa tai perennaa hengiltä, keväällä nähdään nousevatko vanhat tutut..

   Poista
 5. Hienoja otoksia ja uuuuupeita daalioita! Se on kyllä jännä, että vaikka kesä jäi muistohin koleana ja kosteana, niin kyllä se valokuvissa ihan oikealta kesältä näyttää...? Valoa ainakin on ilmassa yllin kyllin, vaikka olisi sateistakin.

  Onneksi ensi kesä on jo matkalla, oli se millainen hyvänsä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Daaliat loistivat heinäkuulta ihan lokakuulle saakka, super ihania ja ahkeria kukkijoita. Ehkä olisi pitänyt napsia niitä "vettä rännin täydeltä"-kuviakin, olisi ollut totuuden mukaisempi muisto menneeltä kesältä, toivotaan silti jottei ensi kesänä tarvitse ottaa montaa sellaista.

   Poista
 6. Kauniita kuvia ! Joulun jälkeen voidaan aloittaakin uuden kauden suunnittelu, ei enää kauan !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä itsekkin ihan hätkähti tuota helmikuun kuvaa, joko niin aikaisin sitä tuli käytyä siemen kaupoilla ! Että ei tästä enää ole pitkä aika siihen kun taas kannetaan taimimultaa kaupasta :)

   Poista
 7. Kivoja muistoja kesästä! Eikä sateista ole tietoakaan.
  Kunhan joulu on juhlittu, voi alkaa suunnitella pihajuttuja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valokuvaus + blogi = hyvä muistikirja, miten sitä ennen pärjättiinkään ilman näitä muisti apuja. Vuoden pikakelaus oli hieno tehdä ja muistella :)

   Poista
 8. Puutarhurin vuosi. Ihania kuvia!

  Hyvä, että muillakin tuntuu alkavan uuden suunnittelu heti tammikuussa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nopeasti se vuosi kuluu kun taakse päin katsoo..

   Juu, sitä odottaa jo malttamattomana että pääsee kesällä toteuttamaan jotitakin puutarhahaaveita. Pienin askelin se piha rakentuu..

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Pyryssä ja pakkasessa tulee välillä kesää ikävä, vaikka suuri onni nämä vuodenajat ovat.

   Poista
 10. Upea kuvasarja, oijoi! Kyllä iskisi valinnanvaikeus, jos näistä otoksista pitäisi nimetä kaikkein kaunein :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valinnan vaikeus iski kun piti valita heinäkuun kuva, pioni vai daalia, kummatkin on niin ihania joten rintasin tulivat :)

   Poista
 11. Eipä niitä kuukausia nyt niin monta ole, kuiteskaan, kun kuvia aattelee. No hyvin kiteytyi kuitenkin olennainen. Ja mainio idea, näyttää upealta! Ja huomasin maaliskuun kuvasta tuon puu/peltotaustan, joka näyttää ihan samalta nyt siinä joulukuun kuvassa. Oliko se se mustikankukkimiskuva, nekin olivat niin suloisen herkkiä, mahtavia! Siinä näkyi taustana ne puut ja pellot. Puissa ei lunta, keväisen näköistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomen suvi on kyllä kaunis, ja lyhyt. Ja juu u, kun katsoo maaliskuun kuvan taustaa aika samalta näyttää lumen suhteen kun nyt. Välillä itseä käy ärsyttämään tämä talon sijainti: kuin nalli kalliolla, kovasti olen koittanut kasvatella puita pellon/pihan rajoille mutta ne kun kasvaa niin hitaasti.. Ehkä sitten kun pääsen mummo ikään on puut niin suuria jotta ikkunasta ei nää pitkälle :D

   Poista