torstai 15. marraskuuta 2012

Parempaa kuin burana

Aamulla oli pää sen verran kipiä jotta piti ottaa buranaa jo ennen töihin lähtöä,  mulla on taipumusta tuohon lievään migreeniin ja jos en ehdi sitä heti torjumaan hetkenpäästä on valmista kauraa pimeään huoneeseen peiton alle kera ämpärin.  Aamun torjunta voiton ansiosta päivä hoitui ihan kohtuudella läpi vaikka vähän hutera olo olikin, iltapäivällä päätin jotta nyt otan pari tuntia itselle ja kameran kanssa metsään.  Tässä rauhoittavia kuvia myös kaikille teille ihanille jotka käytte piipahtamassa täällä.

Välillä tuli myös tälläisiä kuvia :)
Albiino puolukka ?Tiedän jotta ei se migreeni ja pääkipu ilman pilleriä poistu, mutta pieni hetki rauhaa tekee tuolle kopalle hyvää..

31 kommenttia:

 1. Hienoja kuvakulmia metsästä ! Alhaalta ylöspäin kuvatut männynlatvat on hyvä. Samaa vaivaa tääläkin päin, päänsärky vaivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kaunis ilma saa ihan perus metsänkin näyttämään kauniilta, ja happihyppy tuntuu hyvältä sen kivun jälkeen..

   Poista
 2. Olipas monta hienoa kuvaa! Kaikki lääkkeet kokeiltu ja burana on paras. 400Caps silloin kun alkaa tuntemukset ja 600 silloin kun on jo päällä. Jännää on se, että 600 tehoa paremmin kun 800.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu laitoin melkein kaikki kun en osannut valita :) Samoin lienkö mainoksen uhri tuon buranan suhteen kun tuntuu että muut vastaavat ei auta, mutta sillä mennään koska siihen uskon ja se luotto on jo puolet voittoa.. Onneksi burana on keksitty ja luontoa vielä löytyy.. Kiitos kehuista Harry.

   Poista
 3. Vau mitkä saniaiset kivellä ! Luonto se osaa !
  Toivottavasti luontohoito tepsi ja nyt kaikki hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo saniaiset oli niin hassusti kiven toisessa reunassa pystyssä, kuin pataljoona odottamassa jotain. Samaa mieltä, luonto on kaunis!

   Poista
 4. Todella upeita kuvia olet ottanut. Hieno kavalkadi. Metsä on rauhoittava paikka kulkea ja nauttia sen tuoksuista ja vehreydestä. Varsinkin männyt kaarnarunkoineen ovat tosi kauniita. Varsinkin valon osuessa niihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Männyt ovat kyllä niitä metsän komeimpia puita, iki honkia, suurimmilla on jo ikääkin jonkin verran. Hyvää teki retki ja ennekaikkea se rauha ja hiljaisuus on hyvää vastapainoa pääkivun jälkeen.

   Poista
 5. Kannatti lähteä metsään, kauniita kuvia. Albinopuolukka on kuin jokin eksoottinen kukka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Montaa metsä tyyppiä löytyi ihan kilometrin säteellä, aina ei tarvitse mitään huipu elämystä ihan perus metsänplänttikin tarjoaa naähtävää kun rauhassa kulkee. Puolukka pisti heti mättäältä silmään, ensin luulin että sen päälle on varmaan hirvi tallannut ja se on kuollut, mutta ei kyllä se juuresta elävältä näytti.

   Poista
 6. Oo, mä haluun metsään............

  VastaaPoista
 7. Ihania metsäkuvia! Kaikkein eniten tykkään peikkometsästä. Vähän sellaisesta oli sinullakin kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun on kiva jotta löytyy muitakin metsästä nauttivia :) Peikkometsät on näinä tehometsänhoidon päivinä kovin harvinaisia, mutta sitäkin tunnelmallisempia kaatuneine runkoineen ja erilaisine sammaleineen.

   Poista
 8. Onpa kauniita metsäkuvia! Tiedän tuon migreenikuvion tarkkaan. Ei oo kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Migreeni on kurja kaveri, onneksi siihen löytyy jo tujuja troppeja ja sen tulon pystyy aika hyvin ennustamaan. Mukavaa jos tykkäsit metsä kierroksesta.

   Poista
 9. En vois enempää olla sun kanssas samaa mieltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummasti se pää ja mieli tuolla runkojen rinnalla keventyy..

   Poista
 10. No tulivat kyllä tarpeeseen nämä kuvat! Päätä on särkenyt täälläkin jo pidempään, eikä metsään ole päästy lainkaan, auringon näkemisestä puhumattakaan. Kuvien mukana sain hienosti metsäfiiliksistä kiinni, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa jos sait fiiliksestä kiinni, se oli tarkoituskin. Jokapäiväinen harmaus taitaa lisätä tuota otsalohkon kiristystä, olisi niin helpompi hengittää jos saisi päivittäin annoksen auringon säteitä.

   Poista
 11. Mikäs punainen marja nuissa ensimmäisissä kuvissa on?

  Migreeni on tuttua täälläkin. Oikeastaan minulla ei ole silloin päänsärkyä, mutta näköhäiriöt on hirveitä. Salamavalot kameroissa pitäisi kieltää, niistä usein jää kehä kiertämään silmiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliskos oravanmarja ? En osaa varmaksi sanoa, mutta eikös ne ole myrkyllisiä ja siksi eivät ole kai kelvanneet kenellekkään. Noista katajanmarjoista oli kaikki kypsät nokittu ja syöty..

   Moni sanoo samaa noista oireista. Oikein kovana se tuntuu minullakin juurikin tuolla silmien takana, silloin haluaa vetää vielä pipon päähän siellä peiton alla.

   Poista
  2. Minun pääkipua tutkitaan.. no tutkitaan ja vähän hutkitaan.. että mitä se ois. Kovasti mietin omalla kohallakin tuota, että minkälaisia näköhäiriöt ovat ja miten kipu tuntuu silmän takana tai miltä se tuntuu? Mutta jos ne ovat ihan selviä juttuja ja kipuja, että ne kyllä tietää, niin välttämättä mulla ei sitten niitä ole. Viimeksi sain fysiosta kinesio-teippiä hartioihin. 8) Silloin ei varmaan migreeniä, mutta justiin nuita juttuja mietin, että onko mulla kuitenkin näköhäiriöitä, mutta en vain tunnista niitä niiksi.

   Poista
  3. Mulla itsellä ei varsinaisia näköhäiriä ole, mutta mitään valoa en silloin kyllä siedä, ja vaikka se pipo on silmillä siellä pimeässä huoneessa peiton alla, niin siltikin tuntuu silmissä jotta maailma pyörii. Onneksi näitä on harvoin *koputan puuta*
   Aika epäselviä taitaa jokaisella nuo oireet ja niiden yhtymät olla ja totta jotta välillä saattaa vaikka kova kipu ihan jossain muualla vatää "vinttiä" kipiäksi ja pimeäksi.. Siehän olet nyt tosi muodikas kun teippiä käytät :) Varmasti niistä on myös apua, tuskin muutoin ne kaikki urheilijat olisivat niitä siellä Lontoossa viimekesänä käyttäneet..

   Poista
  4. Niinpä. Tosi hip ja cool, viimosen päälle. Kohta ne saa lähteä, viikon ovat olleet.. Ylä-selkäänkin sain yhden, mutta se kinnas niin pahasti, että sai lähtiä melekein heti. :/ Kinesio teipin tarkoitus on lievittää kipuja, ei varsinaisesti poista itse kipua tai sen aiheuttajaa. xO Nokko epäselvästi..

   Iso kiitooos, vielä tunnustuksesta, lämmittää mieltä. :)

   Poista
 12. Sinä olet nähnyt auringon, onnellinen:D

  VastaaPoista
 13. Hienoja kuvia! Pitäisiköhän sitä itsekin lähteä metikön puolelle hoitamaan päänsärkyä ja mitä-lie-syysmasennusta..

  Aika jännä tuo albiinopuolukka, oikeastaan tosi kaunis :) Myös kakkoskuvan maisema on erityisen upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Pieni kierros metsässä silloin tällöin tekee poikaa, kuten täällä sanotaan, ja löytyypä sieltä mukavia askartelu tarpeitakin, vink, vink ;)

   Poista
 14. Kiitos Hanna ihanista kuvista! Varsinkin noista koirakuvista, ne oli mukava välikevennys. Täälä on jo sen verta paljon lunta, että metsään ei kehtaa kävelypelillä lähtiä pyörähtämään. Nyt ne kyllä näyttää sulavan pois ja oikein kovaan kyytiä, vettä vettä ja vettä, taivaan täyeltä.

  Noita tuollaisia koirakuvia tahtoo tulla itelläki. ;) Yleensä sitten aina kun ois joku hyvä juttu justiin kohallaan, niin koira joko kiskasee narusta, niin että kamera lentää tai menee just noin eteen. :) Koirat on ihania, varsinkin tämmöiset pikkusöpöläiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän se täälläkin : vettä, vettä ja vettä.. Pyh..
   Koiran kera kuvaus on tosiaan haastellista :) aina silloin ne on kameran edessä kun ei pitäisi ja sitten kun tahtoisi ottaa tosi söpön kuvan heistä niin ei sitten millään pysytä paikoillaan..

   Poista