perjantai 9. marraskuuta 2012

Marraskuusta kesäänIhanan valoisa hetki näin marraskuuksi, kyllä pieni pakkanen ja lumi tekevät ihmeitä niin maisemalle kun mielellekkin. Heti piti temmata patjat, peitot, ryijyt ja täkänät ulos tuulettumaan ja nappaista pari kuvaa.
Vanha Papu ei enää pihalla kovin kauaa viihdy joten mennään sisälle sisälle ja otetaan kuva haasteen toinen kuva.  Onnistui muuten ihan päivälleen :) ihme tällä muistilla sanoisin !
Lehdet on lähteneet, pelto kynnetty ja persikka viety talvetukseen, siinä suurimmat muutokset tuon lumen tai kuuran lisäksi.

Mulla alkaa taas viikonloppu jobi, mutta onneksi on näin nättejä kelejä niin ne menee iloisesti..

Raikasta viikonloppua !!


16 kommenttia:

 1. On tosiaan ihanaa nähdä aurinkoa vaihteeksi. Samat mietteet petivaatteiden ulosviemisestä kävi mielessä, mutta tänään en ehtinyt ja huomenna kuulemma sataa. Mielessäni jäi pyörimään kertomuksesi Papan kirjavarastosta, siitä olisi saanot kivan lehtijutun. Onko varasto vielä olemassa? Oikein kivaa työviikonloppua, satoi tai paistoi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvinaisesta herkusta pitää ottaa heti kaikki irti, voi kumpa nuo sadepäivät jo loppuisivat tältä vuodelta..

   En tarkkaan tiedä mitä Papan kirjavarastolle kävi lopulta, luultavasti se päätyi jätepaperiksi, lämmpölaitokseen toimittamisesta kun olisi tullut enemmän kuluja kuin sitä tuotettua lämpöä. Ymmärsin jotta tämä Pappa oli kerännyt sen yli 20v näitä kirjoja polkupyörällä pitkin maakuntaa, pienten kirjastojen, koulujen lopetuksista ja yksityisten ihmisten vinteiltä lahjoituksina, roskiksita ja paperinkeräyksistä.
   Pienten ihmisten tarinat on joskus niitä suurimpia..

   Poista
 2. Jännä nimikyltti pionillasi, hieno. Ja ihanaa päästä bongaamaan auringon säteitä, harvinaista herkkuja tähän aikaan vuodesta. Viikonloput ja Papullekin terveisiä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Papu kiittää terkuista :)
   Minä olen niin huono muistinen jotta pitää nuo aarteet nimetä, onneksi löysin hyvän maalitussin rautakaupasta, nyt ei pitäisi lähteä nimi mielestä eikä tikusta.. Vaikka jonkilainen kartta olisi ehkä vielä varmempi..

   Poista
 3. Tänään paistoi täälläkin oikein täydeltä terältä, kovin tuntui ihmeelliseltä katsoa sitä valoa, vaikkakin vain ikkunoiden läpi.

  Papu on suloinen, terkut hänelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pimeä vasen pimeää, sitähän se nyt on, onneksi joskus myös pilkahtaa noita kauniita säteitä !

   Vanha herra kiittä kehuista :)

   Poista
 4. Ulkonatuuletettu on niin parhautta :) Kauniilta näyttää ilmasi kuvissa, samoin puutarhasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ja kyllä uni maittaa pakkasen puremissa vällyissä..

   Poista
 5. Pikkupakkanen ja valkoinen peite maassa kyllä piristävät kummasti.
  Nyt kun meillä on taas lumi sulanut, ei pihalla tule kyllä juurikaan oltua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun on koiranilmat niin ei sitä vain oikein voi mitään pihalla puuhailla, tosin mun koira ei tykkää ulko puuhailustaa näin kauniillakaan säällä ;)

   Poista
 6. Ihana Papu-koira. :) Täytyisi ihan paremminkin perehtyä tähän blogisiisi, oikein alusta asti. Ensimmäisistä kirjoituksista lähtien. Olisi vähän paremmin kärryillä puuhistasi ja minkälainen piha on kyseessä. Pidän kovasti ja kiinnostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni koira mutta suuri ilo :) Papu on jo aika vanha "kavaljeeri" ja joutuu napsimaan aamuisin sydänlääkkeen, muutoin se on vallan terve ja kiva karveri..

   Poista
 7. Todella kivoja postauksia sinulta. Luin kaikki lukematta jääneet kirjoituksesi ja katselin tunnelmalliset kuvasi.
  Blogissani on tunnustus sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tunnustukseta, tulen noutamaan sen ilomielin :)

   Poista