keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Hentoja sävyjä


Vaikka henkilökohtainen muistikorttini on tavattoman pieni muistin yhdeksänkuvaa kesään haasteen.
Tässä neljäs kuva, se viimeinen räpsäistäänkin sitten jo melkein jussina..


Tammikuu 2013Lokakuu 2012

Marraskuu 2012Joulukuu 2012

19 kommenttia:

 1. Loistavia talvisia otoksia.
  Tuo kruunu on hieno ja rohkenenkin kysyä mistä olet sen hankkinut? Tekisi mieli hankkia itsellekin samanmoinen.

  Illanjatkoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kruunu on Prisman kesäpihalta ja syksyllä hankittu. Luulen jotta näitä on taas keväällä myynnissä monen mallisina, toivottavasti bongaat oman :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia taas, voi vitsit sentään! Olet kyllä aikas hyvä tallentamaan tunnelmia :) Kesää kohti mennään, sitä odotellessa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, on se kuollutkin kukka kaunis kun siihen osuu auringonsäde :)

   Poista
 3. Kauniita kuvia! Kevät tulee ja kesä lähenee.. Jotenkin joulun jälkeen aina kevätmielu voittaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Talvenselän taittumista odotellessa..

   Poista
 4. Hienoja kuvia! Eksyin tännekin tässä tuolta Geraniumin puolelta. Sellaista kyselisin, että mikäs tuo sinun kasvihuoneesi merkki ja koko on? Kasvihuonekuume nousee taas ja mietin, mahtaako olla Kivikankaan premium harmaana? Jos on, oletko ollut tyytyväinen ja miten on perustettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin se malli, 12m2. Käytössä oli oikeastaan vasta viime kesänä kun koko edellinen meni sitä rakentaessa, oli aika iso töinen pohjineen kaikkineen.. Pohjaksi tehtiin kivetys ja ensin suunnittelin jotta upotetaan tuo sokkeli sinne kivetyksen alle, se olisi ollut kuitenkin niin suuri ponnistus joten päädyttiin tekemään pelkkä kiveys ja pulttaamaan sokkeli siihen kiinni. Kiveys on tuplat isompi kuin kasvari joten siinä vieressä on nyt hyvä paikka ruukkupuutarhalle.. Mulla oli ongelmia tilauksen kanssa, en saanut sitä niillä 4mm yhtenäisillä turvalaseilla ja se on ainoa joka harmittaa.. Kasaus on kyllä suuri urakka tässä malissa vaikka ne lasit nykyään ovatkin niitä yhtenäisiä, aikaa ja hermoja siis pitää varata :)
   Aina tämän harrastuksen paisuessa käy niin jotta tilat käy loppuun, joten nyt mulla on toinenkin torppa, se on se saman myyjän puinen versio. Yhden vuoden kokemuksella suosittelen sitä, oli nopea ja helppo koota (päivässä valmis). Kanelia ja kaardemummaa blogissa on vastaavasta paljon kuvia ja Villin pihan Sannilla on tämä sama harmaa joten sieltäkin löytyy kuvia ja tietoa. Toivottavasti näistä oli jotain apua.
   Kasvari kuume on mukava tauti ja oma torppa parasta mitä puutarha immeinen voi toivoa :) Monesta olen tinkinyt näiden eteen ja se on ollut vaivan väärtti.

   Poista
  2. Jeps, kiitoksia tiedoista. Täytyy jaktaa vaan haaveilua, ehkä vaikka joulupukki tuo ensi jouluna tällaisen, jos oikein kiltisti olen :)

   Poista
 5. Kiitos paljon tiedosta. Alan katsella, josko löydän oman kruununi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löydät, se on kiva moneen tarkoitukseen :)

   Poista
 6. Kyllä minä edelleen olen sitä mieltä että sun kameralla saa parempia kuvia kuin minun. :P Jäi se uusi kamerakin nyt hankkimatta, kun olivat jo ehtineet loppua. Mutta ehkä minä vanhastakin kamerasta löydän vielä jotain uutta, kun menneen sinne kurssille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voikin olla parempi ratkaisu, kurssin jälkeen on varmasti viisaampi kamerakaupoilla, tietää mitä tarvii ja osaa valita sopivamman. Kerrohan sitten kurssin kuluessa kuinka käy.

   Poista
 7. Hyvä tunnelma sinulla noissa kuvissasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonto osaa järjestää kauniita sävyjä aina oikeaan aikaan, toivottavasti saadaan pian nauttia jo niistä kirkkaammistakin sävyistä :)

   Poista
 8. Ihania talvisia kuvia,varsinkin tuo,jossa on sininen lasipallo<3 mä oon keräillyt lasipalloni aina talveksi sisään,mutta voisihan ne jättää uloskin,vissiin kestävät ihan hyvin.Blogissani olisi sinulle jotain pientä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tässä ensimmäistä talveaan joten saas nähdä kestääkö.. toivottavasti kuitenkin, se on ihan kiva lisä puutarhaan.
   Kiitos, mielelläni tulen kurkkaamaan :)

   Poista