maanantai 30. heinäkuuta 2012

Envy on Zinnioistani kaunein


Vihreä Zinnia Envy avautui viimein, lila sekä keltainen Pop Art ovat kukkineet jo jonkin aikaa.Siirsin puutarhatuolin kasvariin, ja istuksin siinä n. 1,5 min., ensimmäisen kerran tänä kesänä. Siinä sitten pohdin jotta ketä varten nämä on hankittu... Ainakin ovat kauniit puutarhurin katsella kastelukannut käsissä ohi juoskennellessaan.Kaksi viikkoa lomaa vielä meidän "pojilla" nyt pitää vielä Hannatädin hokea ; jaksaa, jaksaa... Sitten saan minäkin muutaman vapaan kun muu porukka palaa kesä laitumiltaan :) 

 


6 kommenttia:

 1. Ihanaa tunnelmaa kasvihuoneessa! Ja Envy on kaunis - itse asiassa mulla on ihan samannäköistä lajiketta, mutta nimi ei soittanut kelloja. Kävin tsekkaamassa siemenpussin, ja kyllä, Kateuksia on meilläkin :) Yksi teki kukastaan aivan pallon muotoisen, luuli itseään varmaan daaliaksi?

  Tuo Pop Art on tosi ihana, sellaista voisin mieluusti ensi vuonna katsella lähietäisyydeltä.

  Hyviä työpäiviä ennen vapaille kirmaamistasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kun raivasin sinne tilaa tuolille niin johan tunnelma nousi :) Nyt pitää vain löytää hetkiä jolloin kerkeää nautiskella..

   Ekaa kertaaa näitä Zinnioita kasvattelin ja hiukan ehkä petyin kun ei näköjäs ollut tullut luettua pussin kylkeä tarkasti, luulin nimittäin jotta näiden kukat kasvaa lähes yhtä suuriksi kun niiden daalioliden. Mutta kauniita on nää myös ja hauskoja kun ovat kaikki vähän eri mallisia, on kerrottuja ja yksinkertaisia ja siltä väliltä..

   Poista
 2. Oho, oikein 1,5 minsaa ! Kuulostaa niin tutulta, tuo puutarhassa juoksentelu, eikä malta oikein pysähtyäkään. Mä olen itsestäni huomannut sen, että juuri kivointa on kasvien hoitaminen. Mies sitten joskus huomauttaa, pitäiskö mansikkoja tai herukkoja poimiakin ;) Hän on mansikat poiminut paria kertaa lukuunottamatta. Yritetäänkö istua tästä eteenpäin 5 min/pv kasvihuoneessa ? Ja ihaillaan kättemme töitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin, tykkään eniten tässä hommassa tuosta hoitamisesta ja kasvattelusta eikä siinä kerkiä istuksimaan, mietinkin että nyt pitää alkaa kutsua enemmän ystäviä kylään niin johan penkeillekkin tulee käyttöä :)

   Yritetään :)

   Poista
 3. Mistähän se johtuu, että kaikki kasvit, joiden lajikenimessä on 'Envy', ovat vihreitä ;-) Ja hienoja. Yhtään rumaa envyä en ole nähnyt, paitsi ihmisissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :)
   Vihreä väri kukissa on mielestäni (ainakin just ny) hieno, istutin kesällä vihreä kukkaisen pionin, sen kukintaa odotellessa tykätään tästä..

   Poista