maanantai 13. kesäkuuta 2011

Kuva pläjäys

Huh, kun on taas päivät hurisseet vauhdilla. Sireenit ja omenapuut on jo kukkineet ja alppiruusut kukkivat viimeisiään. Nämä purkeissa kasvaneet ovat viime kesäisiä jotka on olleet talven kylmässä autotallissa.
Ne on ostettu Honkkarista (muistaakseni maksoivat vain jotain kympin luokkaa kappale) ja ovat ehkä hollantilaista alkuperää, luulen jotta menestyvät näin ruukussa täällä kolmosella muutoin tuskin kestäisivät talvea yhtä hyvin kuin kotimaan sisarensa.


 Tässä uudessa pääty penkissä ensinnä Eino, seuraavana Hellikki ja keskellä Raisa, kaikki melkeimpä saman värisiä. Harmittaa vähän kun en valinnut yhtään vaaleanpunaista.. Toivottavasti saan nämä suomi tytöt ja pojat talvetettua..Ja ihan näilä näppäimillä koittaa jo pionien aika. Tässä talon alkuperäisessä penkissä on kahta vanhaa (siis tosi vanhaa) lajia, sitten Mummolta saatua vanhaa ja muutama jotka oon itse istuttanut pari kesää sitten joiden nimiä en sillon tajunnut laittaa ylös. Nyt on toisin, innostuin tilaamaan Pionienkodista muutaman uuden ja muutamaa vielä tekisi mieli, ja nyt merkitsin tulokkaat huolella..


Tässä tämä uudempi ja takana näkyy tulevat ihanuudet nimettyinä..Entisellä emännällä Oljalla oli kyllä puutarha silmää, tässä sisään tulon puska-aita rivissä on kaikki valkoista ja vuoron perään kukkivaa, kun toinen lopettaa toinen alkaa. Ensin sireeni jonka perään heisi ja viimeisenä suuri vanha ja tuoksuva jasmike.... ja näiden alla tietysti kasvaa valkoisia kieloja


Loppuun vielä kuva tuliaisista jotka sain.. Yksi ihana oli löytänyt ne Englannista ja kantanut ne repussaan läpi italian rallien.. Kiitos Marko, tiedän jotta joskus saatat täällä pistäytyä :)
Elikkäs ne on tuollaiset aurikokennolla toimivat leppikset..

2 kommenttia: