maanantai 27. kesäkuuta 2011

Appelsiinin kukkia ja ale ostoksia..

Lasikuistilla oleva pikku appelsiinipuu on alkanut kukkia :)
Oon miettinyt pitäiskö siitä poistaa noita "appelsiineja" jotta se jaksaisi talvehtia..

Edellisen naapuri on myös villiintynyt, sisä mehikasvi tai sen tapainen, puskenut tuollaisen pitkän varren päähän nuppua..


Tein täsmäiskun Askon aleen kiireellä kun huomasin jotta kaikki oli -20%, olen jo vuosi sitten ostanut alesta tuon mustan Helenan ja kun tiesin jotta siellä oli tuo rahi samaa kangasta niin kävin hakemassa sen tänään pois. Mulla on tuo Helena myös valkoisena, mutta kun löysin tämän mustan aikoinaan alesta kiikutin valkoisen varmuuden vuoksi makuukamariin..


Ennen juhannusta -50% alesta bongattu Dr Aleksander Flemming ilahdutti jo kukalla..
Joku muukin kuin minä näyttää ihastuneen, koppis oli niin syvällä kukassa jotta en saanut/hennonnut sitä sieltä häätää.. Muutamia havuja ja lamoherukoita ostin myös silloin ennen jussia jolloin olivat alessa, muutoin täällä ei vielä puutarhakaupoissa näyttäisi aleja olevan..

3 kommenttia:

 1. Tuohon 'appelsiiniongelmaan' en osaa antaa mitään pätevää vastausta, mutta korea on nojatuoli ja uusi rahi! Ja koppis näyttää niin onnelliselta kukkaispesässään, aivan kateeksi käy pikku ötökkää :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis pioni ja tosiaan, onko tuo kultakuorianen, se on siellä vähän ruokailemassa. Hauska.

  VastaaPoista
 3. Maria, kiitos kehuista :) Tykkään kaikesta 50-luku tyylisestä ja jotenkin tuo Helena sopii tähän rintamamies talo tunnelmaan.. Sen vieressä näkyy vanha 40-lukulainen isoäidin kodin vanha nojatuoli, ovat hyvä pari..

  Tuija, En tiedä mikä koppis mahtaa olla sukujaan, mutta en ole ennen meillä päin vastaavaa nähnyt. Jos hänelle kelpaa vain kyseinen pioni, hih, ja kunnei koko suvun voimalla meille nyt muuttaisikaan ;)

  VastaaPoista