maanantai 25. helmikuuta 2013

Pari kirppuaViime viikolla kipaisin pitkästä aikaa parilla kirpparilla ja tein kivoja löytöjä, mm. käyttämättömät iittalan Stellat.
Arabian vanha kahvikuppi ja kuusi alus tassia, näitä voisi käyttää vaikka ruukun alusina, vaan empä taida malttaa kun ovat kuin uusia..
Lumihiutale laseja, samanlaisia kielo versioita löytyykin jo ennestään. Kesällä saa kattaa terassille ja ei ole niin väliä vaikka joku särkyisikin kun hinta on joitakin kymmeniä senttejä.
Ja sitten vielä yksi löytö. En ole ennen ostanut vaatteita kirpparilta mutta nyt tarttui mukaan takki, tai lammasturkki. Todella hyvä kuntoinen, ei hajuja tai kulumia yms. eli näkee jotta tätä ei ole juurikaan käytetty. Olen nyt pitänyt tätä pakkasessa ja voisihan tuohon vielä vaikka vaihdattaa vuorikankaan jos tahtoisi ja epäilyttäisi käyttää muuten.  Hintaa turkilla oli 14 euroa eli kovin korkealta ei putoa vaikka tästä tuunaisi traktorin pukin päälisen tai jotain muuta.  Joskus on tilaisuuksia joihin joutuu menemään ykköset yllä pakkasmittarin lukemista viis ja viivähtämään ulkona tovin jos toisenkin, silloin tälläinen turkki olisi poikaa, muutoin tuskin tulisi käytettyä. Mitäs mieltä olette käyttöön vai ei ?
Kaikkiaan euroja kului 34, joten aika kivaa tälläinen shoppailu..
24 kommenttia:

 1. Hienoja löytöjä, kaikki! Kahvikupin koriste on kuin kevätaurinko itse.

  Ja turkki on tosi viilee elikkäs kolee. Siis magee! Äänestän: ehdottomasti käyttöön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahvikuppeja(kin) on vaikea vastustaa, ja aatella jotta ennen riitti tälläinen pieni kupillinen ei silloin mukillisia kahvia kitattu. Kuppi tulee hellan pankolle koristukseksi ja piristykseksi :)
   Kiitos mielipiteestäsi, se kallistaa vaakakuppiani käytön puolelle !

   Poista
 2. Kivoja löytöjä, erityisesti lumihiutale-lasit ovat kauniit. Minulla on piitkä kelsiturkki todella kylmiin päiviin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin muuten on äidiltä peritty friitalan vaalea kelsiturkki, se on myös ollut pitkä mutta teininä teetin siitä lyhyen. Hupullisena se on kyllä kovien pakkasten aikaan paras takki ikinä.

   Poista
 3. Olipa hienoja ja hyväkuntoisia löytöjä ja hintakaan ei päätä huimaa. Nuo kahvikupit ja asetit näyttävät aivan käyttämättömiltä ja ovat ihanan raikkaan ja keväisen näköiset. Turkki näyttää myös tosi hyvältä ja mielestäni käyttöön ehdottamasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppis shoppailu on edullista lystiä ja varsinkin kun ei usein käy, se löytöjen tekeminen on ehkä se paras osuus, sitä kun ei voi tietää mitä tarvitsee :) Turkki on kyllä priima ja vaaleilla pipo, lapas, huivi yhdistelmällä käy muutoinkin kun hautajaisiin.

   Poista
 4. Turkki käyttöön vaan! Minusta erikois pesulat ottaa huoltoon turkkeja?
  Jos meinaan sellaisessa haluaa ensin käyttää..
  Ja toi "keltainen kevät" kuppi on ihana löytö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä kuuklettaa jos sellainen "huoltsikka" pesula löytyisi täältäkin päin, kiitos vinkistä. Olen vähän arka noiden käytettyjen kanssa ja astiatkin puunaan ja pesen yli tarkkaan. Turkin suhteen mietin jotta eikös tuo pakkanen tapa, sitähän voisi vaikka pakastaa turkin suljetussa muovipusissa jos niikseen tulee.
   Nämä lautaset oli eri pöydästä kuin kuppi mutta sopivat yhteen passelisti :)

   Poista
 5. Aurinkoinen kuppi sopii kevääseen. Iloinen.

  Käyttöön se turkki on tarkoitettu, joten panehan käyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, kukka on kuin aurinko ja yhtä piristävä :)
   Ääni käytölle, tämähän juttu on jo melko selvää lamp..pässin turkkia ;)

   Poista
 6. Paljon löysit! Kaunis keltainen kuppi. Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus on kirppis onni myötä !
   Kuppi on kyllä söpö..

   Poista
 7. Olet kyllä löytänyt aarteita. Itse en yleensä löydä kirpuilta paljon mitään. :( Siihen täytyy olla harjaantunut katse. Turkista sanoisin, että älä ainakaan käytä ja leikkele mihinkään muuhuun käyttöön. Juhlakäyttöön ehottomasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen hurahtanut jonkin verran vanhaan lasiin ja posliiniin joten niitä tulee bongailtua, hinnat on vain nousseet täällä suunnilla mahdottomasti ja löytöjä tekee harvemmin. Kirppurointiin tarvitsee ottaa avara asenne mukaan niin voi keksiä vanhoille vekottimille uusia käyttötarkoituksia. Rohkeasti vain aarrejahtiin !
   Jo neljäs puolesta ääni, kiitos siitä, uskon teitä :)

   Poista
  2. Ohimennen tulin vielä mainitsemaan.. kun itseäkin kyllä kiinnostaa antiikki.. Tai seuraan sitä Antiikkia, Antiikkia ohjelmaa, olen miettinyt että minkähänlainen antiikkikeräilijä tai antikisti sitä itsestä vanha tulee.

   Poista
  3. Vahat tavara ovat kyllä kauniita, ja siinä ohjelmassa on tavaroilla yleensä vielä hauskoja tarinoita. Kuin sattumalta sitä jää koukuun, tähänkin..

   Poista
 8. Mulla on tuo samainen kuppi sinisenä, ja oon aina tykännyt siitä. Keltaisena on myös kaunis. Jossakin joskus (ehkä mummolassa) olen nähnyt nuo lumihiutalelasit. Löytöjä teit !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä puhalluskuva kupit on vastustamattomia, kaikissa väreissä. Selloja lukuunottamatta kaikki löydöt on mummola tyyliä, sopii hyvin mulle :)

   Poista
 9. Hienot löydöt! Ja tokihan tuollainen turkki täytyy käyttöön ottaa, jos kerran on hyvässä kunnossa. Olen itsekin etsinyt vastaavaa, mutta aina on olleet joko väärän kokoisia, tosi kulahtaneita tai liian kalliita. Ääni puolesta siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos äänestä :) Kirppuroinit on siitä hauskaa jotta mitään ei oikein voi lähteä hakemaan, löytöjä sitten tulee sen tarpeenkin ohi ja edestä. Onnea etsintöihin, kyllä se oikea sieltä vielä vastaan tulee !

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Ensi talven pakkasia odotellessa, toivotaan jotta turkin käyttö päivät olis tältä vuodelta jo ohi !

   Poista
 11. Teitkin hyviä löytöjä! Minunkin pitäisi mennä käymään etsimään mökille tuoleja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan jotta löydät sopivia. Jotkut ovat tehneet todellisia löytöjä noiden tuolien suhteen kirppareilta, blogeista pääsee välillä lukemaan upeista desing tuolien löytymisistä, sellaista odottelen minäkin..

   Poista