torstai 1. maaliskuuta 2012

Aikaan vallihautojen


Korkeiden hankien myötä 1,2m verkot ovat auttamattomasti liian matalia, jotteivat jänekset pääse pitämään pitoja omenatarhassa, oli alettava kaivaa (kaiken muun lumen siirron lisäksi :( ) vallihautoja.
No näin säästyy ainakin pieni omaisuuteni, ja hauis kasvaa..


Tässä kohtaa jo hieman nauratti, joku oli kerennyt maistamaan harjaterästä joka törröttää kukkapenkissä köynnöstukena. Auts, on ollut vihlova maistiainen..


Pidempään täällä vierailleet ovat varmaan jo huomanneet hurahdukseni vanhoihin kahvipannuihin, ja taas kokoelma kasvoi yhdellä uudella. En tiedä onko ikää ihan niihin oikeisiin vallihauta aikoihin, mutta jonkin verran varmaankin. Pannussa on pohjan yläpuolella tuollainen "levennys" ymmärtäisin että se on siksi että hellasta on otettu niitä rinkuloita pois ja pannu on pudotettu syvemmälle nopeamman kiehumisen varmistamiseksi, ainakin pohja on nokeentunut.


Samalta kirppikseltä löysin myös maljakon jonka ympäri on kuvattuna erilaisia puita.
Nyt odottamaan vain sitä kesää että voi omalta pihalta kimpun käydä keräämässä..

5 kommenttia:

 1. Upeita löytöjä! Sulla on Hanna kyllä tarkkaa silmää kauneudelle.

  Vallihautoja olisi täälläkin pitänyt kaivaa, mutta niinhän se on jäänyt, ja kauhulla odotan, mitä lumen alta taas paljastuu... jäniksenpapanoita ja -jälkiä ainakin on hangella siihen malliin, ettei se ole pelkästään kohteliaisuusvisiittejä tehnyt, hm.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kauniin maljakon olet löytänyt.

  VastaaPoista
 3. Geranium, :) Kiitos..
  Nuo talttahampaat on kyllä kurjia vieraita, yksi yö ja jo muutaman vuoden säilynyt omppupuu on muisto vain..

  Vilma, Kiitos, minustakin se on nätti..

  VastaaPoista
 4. Heippa!

  Huomasin, että olit liittynyt lukijakseni, ja tulin heti vastavierailulle:) Linkitin blogisi tuonne puutarhablogilistaani, toivottavasti on ok?

  Aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 5. Kanelia ja kaardemummaa, Hei ja tervetuloa :) Ei haittaa linkitys, se on hieno juttu ja on mukavaa löytää uusia puutarha blogeja..

  VastaaPoista