tiistai 6. syyskuuta 2011

Hui, hai haipakkaa..

Tuli sitten syyskuu ja toi tullessaan kiiruun.. Varastin töistä tunnin ja kävin sipuli ostoksilla,
ihan vain Agrissa ja Terrassa. Ja jotta mopo ei rupeaisi keulimaan, tein budjetin ennen kauppaan marssintaa.
Se oli viisas teko, sillä niin ihania ne pussinkylkien kuvat oli.Oikeastaan nämä on ensimmäiset sipuli investointini ikinä. Talon perintönä on muutama ikivanha tulppaani jotka vuodesta toiseen nousevat komioina. Samaa ei voi sanoa niistä parista pussillisesta jotka viime syksynä äidiltä lahjaksi sain, ihania vaaleanpunaisia joista ei noussut kuin se yksi. Istutinko liian syvään vai mistälie ottaneet nokkiinsa kun eivät suostuneet kukkimaan.


Ensi keväänä toivotaan penkistä nousevan lilaa ja tummaa vaaleanpunaista(?) tulppaaneissa.... ja valkoista sekä lilaa laukoissa.
Niin monesti olen puutarha blogeissa ihastellut noita laukkojen kukintojen kuihtuneita siemenkota palluroita, eli näitä oli saatava myös itselle. Pari jättiä ja..


.. pari ihan pikkuista. Loppukuusta pääsee istutus hommeleihin, pyydän jos tuo Pappa veistelisi sellaisen pötykylän jolla saisi nätisti koloa multaan. Nyt on siis laitettu rahat likoon jäljellä toivo : kasvakaa ja kukkikaa !!Näihin väreihin sopii Mummun vanhat luumupuut jotka notkuu herkuista.


Mukavaa syksyn alkua..


2 kommenttia:

  1. Nam, miten hienot luumusadot!

    VastaaPoista
  2. Cheri, niin on vanhoihin lajikkeisiin voi aina luottaa :)

    VastaaPoista