torstai 19. toukokuuta 2011

Pihalla viimeinkin

Luulin että kevät ajoi jo ohi kun tämä Täti vain pyöritti rattia. Mutta ei, kyllä se odotti mua. Osa vapaa viikkoa takana ja autotallin taka rinne jo hieman mallillansa. Syksyllä tein itse nuo pohjat tuomalla pyöräkuormaajalla kiviä, lapiolla sitten hoidin tuon pengerryksen. Oikealla oleva osuus jossa on likakaivonkansia jää luultavasti syksyyn, jollion voi pongata materiaalia aleista, muutoin ei pussi kestä.


Kasvihuone nököttää vielä paketissaan, pohjan tekoon saan apuja kesäkuun puolella. Vähän jännittä mitä paketeista paljastuu sitten kun päästään niitä availemaan, kun sen torpan perille tulossakin oli vaikeuksia. Suunnitelmissa ja unelmissa on vielä hyvä elää, murehditaan sitten kun ne etehen tulee.

Niitä suuria ilon tunteita tuotti jo "Stella", joka kerkesi kukkia ennekuin sain sen istutettua.

2 kommenttia:

  1. Tulin vastavierailulle. Ihana traktori!! Tuo volvo. Mie halusin ja vanhan traktorin. Mitä rattia sie pyörittelet?

    Toivotaan, että sun kasvihuoneessa on osat kohillaan. Apua, mitä jos toi ei ookaan turvalasia toi munkaan huone Nyt en usko enää mitään. Meen mittaa niitä laseja. koska mullakin se toimitus kesti ja kesti. Perhana. saankohan ikinä niitä kattolaseja. Ihme touhua.

    VastaaPoista
  2. Kiva kun kävit.. Oon hurahtanut noihin vanhoihin viiskytluvun koneisiin, mutta ei niillä kauhiasti voi tehdä, harrastaa vain.
    Ja töikseni pyörittelen monen kokoisten Volvojen ratteja, mikä haittaa tätä puutarha harrastusta. Noista klaseista (niinkö täällä sanotaan), sanoivat siellä jotta eivät saa niitä ollenkaan. Oli pakko ottaa ne normit ja sit tuli vähän rahaa takaisin. Mutta miks eivät ilmoittaneet heti. Oli kanssa niin hankalaa kaikki.

    VastaaPoista