perjantai 13. huhtikuuta 2012

Paju ja pömpeli


Viime syksynä Prisman Kesäpihan alesta eurolla mukaan napattu paju näyttää kevään merkkejä, pieniä lehtiä avautuu jo. Ale löydöt ovat jotenkin erityisä, kun saa lähes raakin eloon hoivalla ja vaivalla se jää mieleen paremmin ja sen taivalta tulee seurailtua enemmän. No paju on niin sitkeä jotta sen hengissä pitämiseen ei ihmeitä vaadita pikemminkin joissakin kohtaa saa tehdä ihmeitä että saa sen hengiltä.. Mutta eurolla ruukku ja paju on mielestäni jo hyvä löytö.Pyhät kuluivat osaltani kuten tavallista töissä, mutta tässä eräänä päivänä tuli ystävä kylään ja kahdeksan tunnin porakoneilun jälkeen nousi kivetykselle pömpeli :)


Muutama mieltä lämmittävä tunnustus ja tehtävä on kolahdellut kohdalle, palailen niihin kun kiiruut hellittää. Tervetuloa lukijoiksi Mummeli, Intianminttu ja Tiina, kiva kun löysitte tänne :)

3 kommenttia:

 1. Oih, siellä näyttää olevan samanlainen pömpeli kuin täälläkin! Onnittelut hyvästä hankinnasta, itse olen ollut hiiiirmu tyytyväinen!

  VastaaPoista
 2. Ja vielä lisäys edelliseen: blogissani on sinulle Hyvän Mielen Haaste. Käy nappaamassa mukaan jos ehdit, ei stressiä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pömpeli tai paremminkin pytinki on kyllä tooosi ihana <3
   Silloin kun olin sitä tilaamassa oli mukavaa löytää bolgistasi niin kauniita kuvia samaisesta kasvarista, ne vain vahvistivat tilaus päätöksen. Minulla olisi navetollinen tästä talosta purettuja vanhoja laseja, mutta koska porakone sopii näppeihin paremmin kuin sirkeli ja vatupassi tämä vaihtoehto sopi paremmin.

   Kiitos haasteesta, mielelläni vastaanotan ja käyn nappaamassa.. Pitääpä miettiä kokonainen haaste postaus.

   Poista