torstai 24. marraskuuta 2011

Hiipien..

En ole jouluun hurahtavaa tyyppiä, johtuneeko se siitä että meillä ei ole suvussa pieniä lapsia joiden myötä eläisi sitä eritavalla. Vai siitä että meillä on aina oltu joulut osittain työssä, koska on asioita joiden on hoiduttava riippumatta päivämäärästä tai ajasta. Siitä huolimatta nautin katsella blogeista kauniita kuvia ja hyviä ideoita joulun valmisteluista, ehkä minäkin pääsen siihen kelkkaan myöhemmin.

Jotain jouluista kaamoksen kukistajaa on silti jo hiipinyt myös näihin nurkkiin..
Tai oikeastaan tässä huvikummussa on ollut osa sesonkia päällä jo toista vuotta, niinkuin nää valot jotka on unohtunut kaapin päälle, sen kuin vain tökkäsi pistokkeen seinään..
.. hellan päällä olevat muotit sentään lepää osan vuodesta kaapissa :)
Lasipurkkien sisältö myös vaihtuu sesongin myötä, alkaisi olla jo aika valita muottia..
Kukista ja pienistä rauhallisista hetkistä on tehty minun joulun odotukseni..

Tässä vielä terveiset siskolle sine L.A:n muoviruohikolle: ehkä jo ensi vuonna
 sinäkin saat taas nauttia suomen ihanista marraskuun päivistä,
ja lupaan leipoa silloin siul pipparskakkoja..

Kaikille muillekkin täällä piipahtaneille, mukavaavaa marraskuun loppua
ja kiitos kivoista kommenteista..


4 kommenttia:

 1. Jokaisella on omanlainen joulu :). Ei sen tarvitse olla suurissa siivouksissa, joulukoristeissa, joulutunnelma voi tulla pienistä asioista. Joulun kukat tuovat kyllä tunnelmaa.
  Eihän tarkasti ottaen vielä ole adventin aika, sehän on ensi sunnuntaista lähtien vasta. Että vielä ehtii hyvin jouluun kiinni.
  Kyllähän sulla siellä jo mukavasti on joulua ilmassa aivan selvästi :D.

  VastaaPoista
 2. Multasormi, Aivan, on olemassa niin monenlaisia joulun viettäjiä ja tapoja sitä viettää, eikä yhtä oikeaa ja jokainen tekee laillansa. Meillä on noiden lasten sijaan joukko vanhuksia, ja yhtä arvokasta on rakentaa heille heidän oman näköistään joulu tunnelmaa..
  Näistä säistä olen myös huomannut jotta ehkä tuo lumen puute on vienyt osan siitä vuosi vuodelta aikaistuvasta joulu hössötyksestä ja hyvä niin sillä kyllä se sieltä tulee joka vuosi, kun aika on ;)

  VastaaPoista
 3. Sinullahan on Hanna aivan mahtavaa joulufiilistä kotonasi! Kauniita, kauniita kuvia, ja hyviä ideoita. Ajattelin hyödyntää tuota "piparimuotit lasitölkkiin" -ajatusta heti huomenna. Hassua, olen nähnyt vastaavia kuvia muuallakin, mutta vasta nämä sinun kuvasi saivat oman inspiksen heräämään.

  Ja olet todellakin asian ytimessä tuossa vanhusten jouluasiassa. Sinulla taitaa olla joulu kyllä siellä ihan oikeassa paikassa - sydämessä.

  VastaaPoista
 4. Geranium, kiitos kiitos kauniista sanoistasi:)
  Kyllä kaip se tästä pikku hijaa tulee, se joulu mieli, aikaahan vielä on..
  Ja ennenkuin saa aikaan niitä pipareita pitää ihastella muotteja..

  VastaaPoista