lauantai 13. elokuuta 2011

Erilainen omenapuu
Mutta ei taida vielä tulla omppuja tänä vuonna, ahkerasta kukinnasta huolimatta..

7 kommenttia:

 1. Ymmärsinkö oikein, tässä kasvaa granaattiomenapuu? Miten aiot talvettaa sen?

  VastaaPoista
 2. Huomasin, että oli tullut uusi lukija blogiini. Tulin kurkkaamaan sitä kautta sitten tänne. On todella erikoinen omena. Onko nuo sun viiniköynnökset olleet kauan? Mitä tykkäävät kellarissa talvehtia?

  VastaaPoista
 3. Cheri, juu sellaine se:) Talvetta aion tuossa lasikuistilla oliivipuiden ja sitruunapuun seurassa, jossa on se +5 c. On niin kauniit kukat jotta toivottavasti kestää talven. Terran ale pöydältä sen bongasin kympillä, hieman nuutuneena ja niin vain piristyi & innostui kukkimaan..

  VastaaPoista
 4. Multasormi, kiva kun käväisit kylässä.
  Osa viineistä on kolmatta - nejättä kesää, osa tänä keväänä hankittuja. Ihan autotallissa olen pakkas peitteiden alla ja finfoamin päällä niitä talvettanut. Mun autotalli on kylmä mutta hyvin eristetty, kovilla -30 pakkasilla siellä on varmaan sisällä pakkasta se -15. Hyvin ovat säilyneet, keväällä alan herätellä niitä poistamalla peitteet ja heittämällä "vetistä" lunta juurelle.. Noi on niin suurissa & painavissa purkeissa jotta just saan ne yksin nokkakärryillä sisälle, eli kasvihuoneeseen ei voi niitä ajatella. Kannattaa istuttaa 20l muoviämpäriin jos tahtoo kuljetella :)

  VastaaPoista
 5. Vau! Löytäisinpä meillekin tuollaisen... Tuliko hedelmää viime vuonna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tullut hedelmiä vaikka yritystä oli. Jotenkin kukkimisen jälkeen tuntui että hedelmä alkaisi muodostua, mutta sitten raakile vain kuivui kokoon, kaunis kukkiva pikku puu kuitenkin..

   Poista
  2. Mikäköhän siinä, onkohan pölyttymisestä kiinni? Pitää seurailla, jos jossain toisessa blogissa tulee vastaan. Aika harvinainen kasvatettava taitaa silti täällä meillä olla!

   Poista