tiistai 31. tammikuuta 2012

Lempi paikka

Yksi mukavimpia paikkoja vanhassa rintsikassa on lasikuisti, ennen remonttia se palveli wc/kylpyhuoneena, kunnes rempassa pesutilat saatiin siirrettyä toisaalle ja tilalle palautui vanhan-ajan lasikuisti.Jo parina vuonna se on syksyisin täyttynyt talvetettavilla oliivipuilla ja muilla purnukoilla, ja viime keväänä myös tomaatin alut pääsivät varttumaan sinne.
Viikko sitten kannoin kuistille kevättä kellarista..

.. syksyllä istutetut kukkasipulit :)


Helmililjoja ja krookuksia
On mukava hiippailla kuistin viileyteen teemukin kanssa, täällä on ripaus kevättä vaikka ulkona paukkuu talven kovimmat pakkaset.
Sisällä pirtissä amaryllis vasta aloitti kukintansa, että ei mennyt ajoitus näillä aivan nappiin, mutta kauniita ovat kumminkin..

4 kommenttia:

 1. Ihanaa. Sulla kukkii jo kevät kuistilla!

  VastaaPoista
 2. Voi mieten ihanaa, sinulla on jo kevät pitkällä! Kuisti on minunkin lempipaikkani, mutta talvella se on kylmä. Tosin viihdyn siellä hetken pakkasillakin, valo on niin upea. Ja kuuman kupin kanssa siellä tuntuu juhlavalta.

  VastaaPoista
 3. Kaunista, kaunista! Kummasti sitä huomaa kaipaavansa värejä näin talven ytimessä, ja nuo siniset ja liilat kukat oikein hivelevät silmää. Amarylliskin näyttää komealta, punaisesta saa vahvaa energiaa pakkaspäivään :)

  VastaaPoista
 4. Multasormi, Niin kukkiikin :) ja sekös tuo hymyä pakkasten keskelle..

  Cheri, Remontissa laitoin villaa seinille ja kutterinpurua lattian alle ja katon päälle, näin siitä tuli hieman paremmin pakkasta kestävä. Tietysti myös uudet klasit auttava niin että kuistilla pystyy pitämään sähköpatteria siinä lähellä +10, mikä on vähän turhuutta näillä sähkönhinnoilla mutta yritän sitten säästää muualla koska on se kuisti vaan niin ihana ;)

  Geranium, Juu, sillä pienellä vihreällä piipalla saa virtaa moniin päiviin..

  VastaaPoista