torstai 7. heinäkuuta 2011

Onko tää nyt se ?Espanjan siruetana ?!?  Löysin sen puksipuun (Hollannista Agrin kautta) purkista, kun istutin sitä ruukkuun..
Yäääk.. Se oli kooltaan vähän ehkä tulitikkurasiaa suurempi ja hyvin elin voimainen kaveri. Siis oli. Itse en pystynyt listimään, vaan kiikutin sen Mammalleni ( 80v) joka kätevänä emäntänä hoiti likaisen työn.


Aina sitä on ollut sellaisessa uskossa jotta täällä "pohjoisempana" on lintukodossa johon maailman vitsaukset ei löydä. Eikä kai löydäkkään, itsehän tuon tänne toin. Mutta kun kaikkea on kaikkialta saatavana samalla tulee mukana myös sellaista mitä ei tilannut.
2 kommenttia:

  1. Hei kuule, eikös se Espanjan siruetana ole sellainen piiiiitkä ja paksu ja vaalen ruskehtava, oliskohan tuo Lehtokotilo? Mutta ei nekää ole kivoja puutarhassa, syövät nekin kaikkea. En kyllä ole varma ,mutta oli sellainen käsitys.

    VastaaPoista
  2. Tuija, Kiitos vastauksesta, googlasin vasta tuon espanjalaisen ja on tosiaan montakertaa tätä otusta suurempi. Iso tämäkin oli, eikä varmaan mikään kiva puutarha kaveri. Sitä kun on vaan tottunut niihin pienempiin tavallisiin niin heti iski peljästys..

    VastaaPoista