sunnuntai 12. elokuuta 2012

Satoisaa aikaaja sateista säätä, sellaiselta on viime päivinä näyttänyt. Kurkut eivät kaipaa tuota outoa valoilmiötä niinkään kuin asuintoverinsa tomaatit, vaan jaksavat pitää kasvattajansa leivän päälisen vihreänä kunhan vain kastelu hoituu.Auringon helotuksen puutteestakin huolimatta saa tomaattejakin kerätä jo kulhollisen päivässä ja maistella eri laatuja.


Yksi latva artisokka on alkanut kukkimaan, en tiedä kuuluuko se niiden tehtäviin mutta seurailen tätäkin tapausta mielenkiinnollaChili satokin valmistuu hiljuksiin..

Ja näiden kypsymistä odotellessa :)


4 kommenttia:

 1. Mahtava sato sinulle on tulossa! Latva-artisokan kukasta oli juuri jossakin puutarhalehdessä kuva, ja jos vaikka sen ei kuuluisikaan kukkia, kukkiessaan se on kyllä kaunis. Ohdakkeiden sukua :-)

  VastaaPoista
 2. Piikikkäältä tuon lehdet tuntuvatkin joten nyt kun sanoit niin onhan se ihan ohdakkeen näköinenkin, turbo koossa tosin :) Pääsi kasvatus vähän liian pitkälle kun alkoivat kukkimaan koko sakki, no minä olen arka maistelija kaikelle uudelle joten koristeiksi näitä kasvattelin. Katson nyt mitä tapahtuu kukkimisen jälkeen, onko niistä enää kuivakukiksi.

  VastaaPoista
 3. vesi tulee ihan kielelle kun katselee kaikkea itse kasvatettuja, hyviä ja terveellisiä vihanneksia, itselläkun ei ole mahdollisuuksia siihen.Tervetuloa blogiini myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista pepita, tulen miellelläni vastavierailulle blogiisi.
   Olen ihan hurahtanut tähän puutarhasteluun ja mukava harrastus tämä on jo alkukasvattelusta saakka ja jos satoa saa sitä parempi.

   Poista